μενου
ΚΑΛΑΘΙ

Ακουστικά Θορύβου

Brand: GEKO
Προστατευτικό θορύβου αυτιών / G-90030 Ωτοασπίδες μείωσης θορύβου που προορίζονται για χρήση κατά την εργασίαs ελαφρύ και εύχρηστο Χαρακτηριστικά Προϊόντος Σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση Πλαστική κατασκευή ABS υψηλής πρόσκρουσης Πλήρως ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο ταιριάζει στα περισσό..
6.96€
Brand: BGS
Προστατευτικό θορύβου αυτιών / BGS-3623 Ωτοασπίδες μείωσης θορύβου που προορίζονται για χρήση κατά την εργασίαs Ελαφρύ και εύχρηστο Μαλακά, άνετα, ηχοαπορροφητικά ένθετα αφρού Το ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα ακουστικά σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες Ωτοασπί..
8.56€
Brand: BGS
Προστατευτικό θορύβου αυτιών / BGS-3626 Για χρήση σε εργαστήρια, γεωργία, κατασκευές, ορυχεία, φαρμακοβιομηχανία, μεταφορές και κυκλοφορία Για βιομηχανικό θόρυβο μέτριας έντασης όπως σε εργαστήρια, μεταλλουργεία ή τυπογραφεία Παρέχει αποτελεσματική προστασία με τιμή εξασθένησης επιπέδου θορ..
10.17€
Brand: QUATROS TOOLS
Στηθοσκόπιο ακουστικά θορύβου μηχανής / QS-30235 Έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τη λειτουργία του κινητήρα, των εξαρτημάτων της ανάρτησης, του κιβωτίου ταχυτήτων κ.λπ. Αυτός ο τύπος συσκευής επιτρέπει τον εντοπισμό πιθανής ζημιάς με τοπική ακρόαση επιλεγμένων εξαρτημάτων Χαρακτηριστικά..
11.24€
Brand: MAR-POL TOOLS
Στηθοσκόπιο ακουστικά θορύβου μηχανής / M-57699 Έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τη λειτουργία του κινητήρα, των εξαρτημάτων της ανάρτησης, του κιβωτίου ταχυτήτων κ.λπ. Αυτός ο τύπος συσκευής επιτρέπει τον εντοπισμό πιθανής ζημιάς με τοπική ακρόαση επιλεγμένων εξαρτημάτων Χαρακτηριστικά ..
10.70€
Brand: SATRA TOOLS
Στηθοσκόπιο ακουστικά θορύβου μηχανής / S-54470 Έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τη λειτουργία του κινητήρα, των εξαρτημάτων της ανάρτησης, του κιβωτίου ταχυτήτων κ.λπ. Αυτός ο τύπος συσκευής επιτρέπει τον εντοπισμό πιθανής ζημιάς με τοπική ακρόαση επιλεγμένων εξαρτημάτων Χαρακτηριστικά ..
11.24€
Brand: BGS
Στηθοσκόπιο ακουστικά θορύβου μηχανής / BGS-3535 Έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τη λειτουργία του κινητήρα, των εξαρτημάτων της ανάρτησης, του κιβωτίου ταχυτήτων κ.λπ. Αυτός ο τύπος συσκευής επιτρέπει τον εντοπισμό πιθανής ζημιάς με τοπική ακρόαση επιλεγμένων εξαρτημάτων Χαρακτηριστικά..
11.24€
Brand: BGS
Ηλεκτρονικό ακουστικά για τον εντοπισμό θορύβου / BGS-3532 Διευκολύνει την εύρεση της θέσης των πηγών θορύβου Επιτρέπει γρήγορη και απλή ακουστική δοκιμή για τους εναλλάκτες και άλλα μέρη του κινητήρα Μειώνει το χρόνο διάγνωσης Τα ακουστικά διαθέτουν ένα μαξιλαράκι με κορδόνι κεφαλή..
43.87€
Brand: QUATROS TOOLS
Ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο 6 καναλιών / QS-34605A Το εργαλείο χρησιμοποιείται για τη διάγνωση των εξαρτημάτων του κινητήρα χωρίς να χρειάζεται να τα αποσυναρμολογήσετε Οι ήχοι επεξεργάζονται και ενισχύονται χρησιμοποιώντας έναν πιεζοηλεκτρικό μετατροπέα και διαχωρίζονται από τον θόρυβο του π..
139.10€
Brand: BGS
Ακουστικά θορύβου ηλεκτρονικό με 6 κανάλια / BGS-3531 Βρίσκει εύκολα την προέλευση των θορύβων και μειώνει το χρόνο διάγνωσης Ο ενισχυτής μονής κατεύθυνσης επιτρέπει γρήγορη και απλή ακουστική δοκιμή, π.χ. δοκιμή εναλλακτών και άλλων τμημάτων του κινητήρα Περιλαμβάνει ενισχυτή 6 κατευθ..
132.79€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)