μενου
ΚΑΛΑΘΙ

Γενικής Χρήσης

Brand: Flamingo
• Το αντισκωριακό & Λιπαντικό Flamingo περιέχει ειδικά συστατικά σιλικόνης, οπού με την εφαρμογή του δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στη μεταλλική επιφάνεια εμποδίζοντας την επαφή της με την υγρασία και τον αέρα, αποφεύγοντας έτσι την οξείδωση. • Εφαρμόζεται ευρέως στην προστασία εξαρτημάτων ακρι..
5.00€
Brand: Flamingo
Το Αντισκωριακό & προστασία ψυγείου Flamingo προστατεύει τα μέρη του συστήματος ψύξης από την εναπόθεση ακαθαρσιών, τη σκουριά και τη διάβρωση, συμβάλλει στη διατήρηση της καθαριότητας και στο να κρατήσει μακριά τον θόρυβο της αντλίας νερού. Χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν τακτικά, διατηρείτε το σύστ..
5.00€
Brand: K2
Πρόσθετο αναζωογόνησης φίλτρου σωματιδίων/κάπνας K2 DPF CARE 50ml Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, συμπυκνωμένο επιπρόσθετο για καθαρισμό του φίλτρου DPF. Μικρές μετακινήσεις και πολλά σταμάτα-ξεκίνα στην κίνηση της πόλης προκαλούν την φραγή του φίλτρου DPF. Τα ενεργά μόρια του προϊόντος δρουν ως κ..
5.00€
Brand: K2
Καθαριστικό ψυγείου νερού K2 RADIATOR FLUSH 400ml Απομακρύνει αποτελεσματικά εναποθέσεις και ακαθαρσίες. Η τακτική του χρήση σε κάθε αλλαγή ψυκτικού υγρού κρατάει καθαρό το σύστημα ψύξης διασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για τον κινητήρα. Κατάλληλο για κάθε τύπο ψυγείου,ανεξαρτήτως ..
5.00€
Brand: Valeo
Καθαριστικό Καμπίνας CLIM PUR VALEO 125ml Το CLIM PUR® καθαρίζει, απολυμαίνει και προστατεύει το σύστημα κλιματισμού.  Η απολύμανση είναι μια θεραπευτική λύση για ένα άοσμο και λειτουργικό σύστημα κλιματισμού. Η μη εύφλεκτη σύνθεση και το ουδέτερο PH προστατεύουν τα εξαρτήματα του συσ..
15.00€
Brand: Valeo
Καθαριστικό Καμπίνας CLIM SPRAY VALEO 125ml Χάρη στην διπλής δράσης φόρμουλα του, το CLIM SPRAY ανανεώνει τον αέρα μέσα στο κλιματιστικό του αυτοκινήτου και απολυμαίνει το σύστημα, από βακτήρια, σκόνη, καπνό και έντομα. Μετά την χρήση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας. Ολοκ..
12.00€
Brand: K2
Αφρός Καθαρισμού A/C K2 500ml Εξαιρετικά αποτελεσματικός αφρός υψηλής ποιότητας για το φρεσκάρισμα και την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών από το σύστημα κλιματισμού οχημάτων. Μπορεί να χρησιμοποιείται για κάθε τύπο συστημάτων κλιματισμού. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά φρεσκάδας...
7.00€
Brand: Pingi
Απορροφητής Υγρασίας Αυτοκινήτου Επαναχρησιμοποιούμενος PINGI..
15.00€
Brand: Voulis
Απωθητικό Σπρέυ Ποντικιών 400ml Voulis Προστατεύει καλώδια-σύρματα και πλαστικά από τρωκτικά. Εναποθέτει μια άοσμη κολλώδη προστατευτική μεμβράνη που δρα αποτρεπτικά σε ποντίκια, κουνάβια κλπ. ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την καλωδίωση από υγρασία, οξέα, άλατα και κακές καιρικές συνθήκες. Η πρόσφ..
10.00€
Brand: K2
Απωθητικό Σπρέυ Τρωκτικών  400ml Κ2 Περιγραφή: Υψηλής αποτελεσματικότητας σπρέι για κουναβια, τρωκτικά, γάτες και άλλα ζώα τα οποία προσελκύονται συνήθως απο τη θερμότητα, π.χ. των κινητήρων, και μασάνε τα καλώδια ή σχίζουν την επένδυση του καπό. Εκτός απο αυτοκίνητα, χρησιμοποιείται και σ..
6.50€
Brand: K2
Σπρέυ καθαρισμού καρμπυρατέρ K2 400ml. Προϊόν για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό υπό υψηλή πίεση. Καθαρίζει καρμπυρατέρ, πεταλούδες, μπεκ, βαλβίδες επανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR) και συστήματα διανομής καυσίμου  βενζινοκινητήρων (θάλαμος καύσης,δεξαμενή καυσίμου, ακροφύσια, βαλβίδες, σπι..
5.50€
Brand: K2
Σπρέυ επικάλυψης ιμάντα K2 400ml. Αποτελεσματικό για την εξουδετέρωση του θορύβου που προκαλείται από τη φθορά των τραπεζοειδών ιμάντων. Προστατεύει τους ιμάντες από την ξηρότητα, την ολίσθηση και τη θραύση.  Συνίσταται για όλους τους κινητήρες και κάθε τύπο εξοπλισμού κινούμενο με ιμάντα. Η προ..
6.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)