μενου
ΚΑΛΑΘΙ

Γενικής Χρήσης

Brand: Arexons
Αυτή η κρέμα χεριών είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καθαρίζει καλά τα χέρια όταν το κανονικό σαπούνι δεν φτάνει. Καθαρίζει κάθε είδος βρωμιάς με τα λειαντικά συστατικά του. Η ενεργή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες διατηρεί τα χέρια απαλά, αποφεύγοντας την ξηρότητα. Προϊόν για βιομηχανική / επαγγελματική..
20.00€
Brand: K2
Πρόσθετο αναζωογόνησης φίλτρου σωματιδίων/κάπνας K2 DPF CARE 50ml Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, συμπυκνωμένο επιπρόσθετο για καθαρισμό του φίλτρου DPF. Μικρές μετακινήσεις και πολλά σταμάτα-ξεκίνα στην κίνηση της πόλης προκαλούν την φραγή του φίλτρου DPF. Τα ενεργά μόρια του προϊόντος δρουν ως κ..
6.00€
Brand: K2
Καθαριστικό ψυγείου νερού K2 RADIATOR FLUSH 400ml Απομακρύνει αποτελεσματικά εναποθέσεις και ακαθαρσίες. Η τακτική του χρήση σε κάθε αλλαγή ψυκτικού υγρού κρατάει καθαρό το σύστημα ψύξης διασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για τον κινητήρα. Κατάλληλο για κάθε τύπο ψυγείου,ανεξαρτήτως ..
6.00€
Brand: K2
Αφρός Καθαρισμού A/C K2 500ml Εξαιρετικά αποτελεσματικός αφρός υψηλής ποιότητας για το φρεσκάρισμα και την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών από το σύστημα κλιματισμού οχημάτων. Μπορεί να χρησιμοποιείται για κάθε τύπο συστημάτων κλιματισμού. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά φρεσκάδας...
8.00€
Brand: Voulis
Απωθητικό Σπρέυ Ποντικιών 400ml Voulis Προστατεύει καλώδια-σύρματα και πλαστικά από τρωκτικά. Εναποθέτει μια άοσμη κολλώδη προστατευτική μεμβράνη που δρα αποτρεπτικά σε ποντίκια, κουνάβια κλπ. ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την καλωδίωση από υγρασία, οξέα, άλατα και κακές καιρικές συνθήκες. Η πρόσφ..
10.00€
Brand: K2
Απωθητικό Σπρέυ Τρωκτικών  400ml Κ2 Περιγραφή: Υψηλής αποτελεσματικότητας σπρέι για κουναβια, τρωκτικά, γάτες και άλλα ζώα τα οποία προσελκύονται συνήθως απο τη θερμότητα, π.χ. των κινητήρων, και μασάνε τα καλώδια ή σχίζουν την επένδυση του καπό. Εκτός απο αυτοκίνητα, χρησιμοποιείται και σ..
12.00€
Brand: K2
Σπρέυ καθαρισμού καρμπυρατέρ K2 400ml. Προϊόν για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό υπό υψηλή πίεση. Καθαρίζει καρμπυρατέρ, πεταλούδες, μπεκ, βαλβίδες επανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR) και συστήματα διανομής καυσίμου  βενζινοκινητήρων (θάλαμος καύσης,δεξαμενή καυσίμου, ακροφύσια, βαλβίδες..
6.00€
Brand: K2
Σπρέυ επικάλυψης ιμάντα K2 400ml. Αποτελεσματικό για την εξουδετέρωση του θορύβου που προκαλείται από τη φθορά των τραπεζοειδών ιμάντων. Προστατεύει τους ιμάντες από την ξηρότητα, την ολίσθηση και τη θραύση.  Συνίσταται για όλους τους κινητήρες και κάθε τύπο εξοπλισμού κινούμενο με ιμάντα. ..
8.00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)