μενου
ΚΑΛΑΘΙ

Χειροποίητα

Πατάκια ειδικά στα μέτρα σας. Έχοντας στην κατοχή μας τις διαστάσεις (πατρόν) για όλα τα ΙΧ και φορτηγά αυτοκίνητα μπορούμε να κατασκευάσουμε με πλήρη ακρίβεια πατάκια για το κάθε αυτοκίνητο. Υποχρεωτικά στοιχεία για την παραγγελία είναι η μάρκα-τύπος-χρονολογία του αυτοκινήτου. Διαλέξτε από..
40.00€
Πατάκια Galaxy Gold Χειροποίητα ΣΕΤ Giannis Mallis Πατάκια ειδικά στα μέτρα σας. Είναι σε όλους γνωστά τα περίφημα πατάκια «GALAXY» τα οποία έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην αγορά λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας. Ύστερα από δική σας απαίτηση, η εταιρία μας κατάφερε να κατασκευάσει ένα νέ..
80.00€
Πατάκια Galaxy Χειροποίητα ΣΕΤ Giannis Mallis Πατάκια ειδικά στα μέτρα σας. Έχοντας στη κατοχή μας τις διαστάσεις (πατρόν) για όλα τα ΙΧ και φορτηγά αυτοκίνητα μπορούμε να κατασκευάσουμε με πλήρη ακρίβεια πατάκια για το κάθε αυτοκίνητο. Υποχρεωτικά στοιχεία για την παραγγελία είναι η μάρκα-τύ..
60.00€
Πατάκια Diamond Χειροποίητα Σετ Giannis Mallis Αποκτήστε πατάκια που ταιριάζουν ακριβώς στις διαστάσεις του μοντέλου του οχήματος σας. Πατάκια υψηλής αισθητικής από τεχνόδερμα σε design της σειράς diamond . Κατασκευασμένα ειδικά για μακροχρόνια αντοχή και εύκολο καθάρισμα . Εγγυημένη εφαρμογ..
100.00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)