μενου
ΚΑΛΑΘΙ

ΧΗΜΙΚΑ

Brand: K2
Ενεργός αφρός καθαρισμού K2 Bela Pro Energy Fruit 5Lt Ο ενεργός αφρός K2 Bela Pro Blueberry μαλακώνει και καθαρίζει ακόμα και την πιο σκληρή βρωμιά στο αυτοκίνητο. Καλύπτει την επιφάνεια με έναν παχύρευστο ενεργό αφρό, ασφαλές για κεριά και κεραμικές επικαλύψεις. Κάνοντας χρήση για πρόπλ..
29.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Ασημί 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συνθή..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Χρυσό 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συνθή..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Κίτρινο 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συ..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Πράσινο 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συν..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Μαύρο 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συνθή..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Μπλε 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκ..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Κόκκινο 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συν..
8.00€
Brand: Autoline
• MIX FRUIT ΧΑΜΟΓΕΛΟ • MIX FRUIT ΦΟΥΣΚΑΣ • VANILLA • TEDDY BEAR ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ • TEDDY BEAR ΑΣΤΕΡΙ Κουτί: 25 τεμάχιων..
2.00€
Brand: Magic stick
Κρέμα για μικροφθορές & περιποίηση χρώματος 500ml MAGIC STICK Αφαιρεί Σκουριά – Καθαρίζει – Γυαλίζει. Βοηθά στην απομάκρυνση σκουριάς απο μεταλλικές επιφάνειες...
32.00€
Brand: Magic stick
Αφαιρετικό Ρετσινιών και Πίσσας 500ml MAGIC STICK Ανακινούμε καλά και βάζουμε λίγη ποσότητα σε ένα πανί. Έπειτα στην καλά σκουπισμένη επιφάνεια με το λεκκέ απλώνουμε το υγρό. Το αφήνουμε ένα λεπτό να ενεργήσει και έπειτα τρίβουμε το λεκκέ μέχρι να καθαρίσει.  ..
17.00€
Brand: Magic stick
Υγρό πρόπλυσης για αφαίρεση εντόμων & κυλίδων Black Power 500ml MAGIC STICK Ειδικό υγρό πρόπλυσης, διαλύει δραστικά τους ρύπους και αφαιρεί επικαθίσεις εντόμων και κυλίδες. Εφαρμόστε επάνω σε δροσερό αμάξωμα και σε σκιά. ..
12.00€
Brand: Magic stick
Spray Κατά της Μούχλας 500ml MAGIC STICK Εξαφανίζει τη μούχλα και εμποδίζει την επανεμφάνιση της.  ..
12.00€
Brand: K2
VAPRON REFILL 600ml Για Kit Αναγέννησης Φαναριών Περιγραφή: Το K2 Vapron είναι μια επαναστατική μέθοδος αναγέννησης χαλασμένων προβολέων αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται να τους αποσυναρμολογήσετε. Η λειτουργία του σετ βασίζεται στην ανακατασκευή του διαφανούς πολυανθρακικού στρώματος (το ..
60.00€
Brand: K2
Clay Bar (Πλαστελίνη καθαρισμού) K2 - 60gr Πλαστελίνη – Άργυλος Καθαρισμού K2 αφαίρεσης βρωμιάς, όπως απορρίματα εντόμων και πτηνών (200gr). Επίσης αφαιρεί εύκολα επιβλαβείς επιφανειακούς ρύπους, όπως χρώμα και βιομηχανικά υγρά. Ιδανικό για κάθε είδους χρώμα,γυαλί,πλαστικό, και για καθάρισμα..
9.00€
Brand: K2
Βερνίκι Προστατευτικό Φαναριών 10ml K2 LAMP PROTECT Προστατεύει από το κιτρίνισμα και το μαύρισμα της επιφάνειας. Κατάλληλο για πλαστικά και γυάλινα φανάρια. Κρατάει την επιφάνεια καθαρή από το νερό. Ανθεκτικό στις γρατζουνιές. Οδηγίες Εφαρμογής: Η εφαρμογή πρέπει να γίνει σε σκιερό μ..
7.00€
Brand: Oem
Αρωματικά χώρου και αυτοκινήτου..
4.00€
Brand: K2
Το K2 Vapron είναι μια επαναστατική μέθοδος αναγέννησης χαλασμένων προβολέων αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται να τους αποσυναρμολογήσετε. Η λειτουργία του σετ βασίζεται στην ανακατασκευή του διαφανούς πολυανθρακικού στρώματος (το πιο διαφανές πλαστικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή καλυμμάτων..
165.00€
Brand: Magic stick
Ειδικό Καθαριστικό Ζαντών RIMS BLOODY 500ml MAGIC STICK Περιγραφή: Απομακρύνει αποτελεσματικά τα εξωτερικά σωματίδια σιδήρου που καθηλώνονται στους τροχούς και  διαβρώνουν το χρώμα και την ποιότητα τους. Προστατεύει το χρώμα και επαναφέρει τις ζάντες στην αρχική κατάσταση τους. Απόλυτα ασ..
17.50€
Brand: Magic stick
Gold Γυάλισμα και Κέρωμα Marine Με Πανακι 500ml MAGIC STICK Eπιτυγχάνει πλύσιμο, γυάλισμα, κέρωμα με τη χρήση πανιού μικροϊνών και χωρίς τη χρήση νερού. Οδηγίες Χρήσης: Είτε ψεκάζετε διαδοχικά με τη χρήση πετσέτας μικροϊνών, χωρίς νερό. Είτε μετά το πλύσιμο ψεκάστε για να ενισχύσε..
17.90€
Κρέμα Περιποίησης για Δέρματα & Πλαστικά 500ml MAGIC STICK
Μη Διαθέσιμο
Brand: Magic stick
Κρέμα Περιποίησης για Δέρματα & Πλαστικά 500ml MAGIC STICK Οδηγίες χρήσης: Περνάμε την επιφάνεια με ένα μαλακό πανί να φύγει η σκόνη. Ανακινούμε καλά το μπουκάλι. Βάζουμε λίγη κρέμα σε στεγνό και μαλακό πανί και περνάμε την επιφάνεια με κυκλικές κινήσεις. Αφήνουμε την κρέμα να ενυδατώσει κ..
16.80€
Brand: Magic stick
Κρέμα Περιποίησης για Δέρματα & Πλαστικά Marine 500ml MAGIC STICK Οδηγίες χρήσης: Περνάμε την επιφάνεια με ένα μαλακό πανί να φύγει η σκόνη. Ανακινούμε καλά το μπουκάλι. Βάζουμε λίγη κρέμα σε στεγνό και μαλακό πανί και περνάμε την επιφάνεια με κυκλικές κινήσεις. Αφήνουμε την κρέμ..
16.80€
Brand: Magic stick
Καθαριστικό Τζαμιών με Πανί 500ml Magic Stick Περιγραφή: Αντιστατικό καθαριστικό διαφανειών για το σκάφος το οποίο καθαρίζει, γυαλίζει και αδιαβροχοποιεί τις διαφανείς και γυάλινες επιφάνειες...
12.50€
Brand: Magic stick
ANTI CaLC Διαλυτικό Αλάτων Marine 500ml Magic Stick Περιγραφή: Ισχυρή σύνθεση που αφαιρεί τα άλατα και τους επίμονους λεκέδες από βρύσες, μπαταρίες μπάνιου, ανοξείδωτες επιφάνειες , απο το πλυντήριο πιάτων, τις σωληνώσεις, το αυτοκινητο ή το σκάφος. Αφαιρεί αποτελεσματικά το πουρί, τα υπολείμμ..
11.60€
Brand: Magic stick
Clay Luber Shampoo Λιπαντικό σαμπουάν 500ml Magic Stick Περιγραφή: Μετά την εφαρμογή του αφαιρούνται οι σκληροί ρύποι και να μειώνεται η τριβή του CLAY BAR αποφεύγοντας τις γρατζουνιές, χαρίζοντας έτσι,  την λεία επιφάνεια του γυαλιού, παρατείνοντας συγχρόνως την ζωή και την αποτελεσματικ..
11.60€
Brand: Arexons
Αυτή η κρέμα χεριών είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καθαρίζει καλά τα χέρια όταν το κανονικό σαπούνι δεν φτάνει. Καθαρίζει κάθε είδος βρωμιάς με τα λειαντικά συστατικά του. Η ενεργή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες διατηρεί τα χέρια απαλά, αποφεύγοντας την ξηρότητα. Προϊόν για βιομηχανική / επαγγελματική..
20.00€
Brand: Autoline
ΑΕΡΑΓΩΓΟΥ • VANILLA, • TROPICAL, • OCEAN FRESH 4.5ml x 2 Κουτί: 9 τεμαχίων..
3.50€
Brand: Autoline
ΑΕΡΑΓΩΓΟΥ • VANILLA, • TROPICAL, • OCEAN FRESH 4.5ml x 2 Κουτί: 9 τεμαχίων..
3.50€
Εμφάνιση 1 έως 45 από 516 (12 Σελ.)