μενου
ΚΑΛΑΘΙ

Giannis Mallis

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Ειδική Επένδυση Ταχυτήτων Κατασκευή απο πολύ υψηλής ποιότητας και αντοχής υλικό. Κατασκευάζεται ακριβώς στα μέτρα κάθε μοντέλου αυτοκινήτου. Διατίθεται σε 8 αποχρώσεις. Βελτιώστε οπτικά το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας επιλέγοντας υψηλής ποιότητας αξεσουάρ..
25.00€
Πατάκια ειδικά στα μέτρα σας. Έχοντας στην κατοχή μας τις διαστάσεις (πατρόν) για όλα τα ΙΧ και φορτηγά αυτοκίνητα μπορούμε να κατασκευάσουμε με πλήρη ακρίβεια πατάκια για το κάθε αυτοκίνητο. Υποχρεωτικά στοιχεία για την παραγγελία είναι η μάρκα-τύπος-χρονολογία του αυτοκινήτου. Διαλέξτε από..
40.00€
Πατάκια Galaxy Gold Χειροποίητα ΣΕΤ Giannis Mallis Πατάκια ειδικά στα μέτρα σας. Είναι σε όλους γνωστά τα περίφημα πατάκια «GALAXY» τα οποία έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην αγορά λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας. Ύστερα από δική σας απαίτηση, η εταιρία μας κατάφερε να κατασκευάσει ένα νέ..
80.00€
Πατάκια Galaxy Χειροποίητα ΣΕΤ Giannis Mallis Πατάκια ειδικά στα μέτρα σας. Έχοντας στη κατοχή μας τις διαστάσεις (πατρόν) για όλα τα ΙΧ και φορτηγά αυτοκίνητα μπορούμε να κατασκευάσουμε με πλήρη ακρίβεια πατάκια για το κάθε αυτοκίνητο. Υποχρεωτικά στοιχεία για την παραγγελία είναι η μάρκα-τύ..
60.00€
Πατάκια Diamond Χειροποίητα Σετ Giannis Mallis Αποκτήστε πατάκια που ταιριάζουν ακριβώς στις διαστάσεις του μοντέλου του οχήματος σας. Πατάκια υψηλής αισθητικής από τεχνόδερμα σε design της σειράς diamond . Κατασκευασμένα ειδικά για μακροχρόνια αντοχή και εύκολο καθάρισμα . Εγγυημένη εφαρμογ..
100.00€
Μαξιλαράκι Diamond Χειροποίητο 1 τεμάχιο Giannis Mallis Μαξιλαράκι αυχένα στο ίδιο design της σειράς diamond .Είναι ενα μοναδικό βοήθημα για τον αυχένα στο αυτοκίνητο και στο ταξίδι. Συγκρατεί το κεφάλι καθ’ όλη τη διάρκεια της οδήγησης Εφαρμόζει στο κάθισμα του αυτοκινήτου με ελαστικό ιμάντα (..
35.00€
Ημικάλυμμα  DIAMOND 2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Ζεύγος πλατοκαθίσματα από την πολυτελή σειρά DIAMOND. Το πλατοκάθισμα για το αυτοκίνητο σας διατίθεται σε 5 αποχρώσεις, από τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας και αντιεφιδρωτικό υλικό. Η συσκευασία περιέχει έξυπνα λάστιχα και θηλιές για εύ..
110.00€
Ημικαλύμματα LUNA Τεχνόδερμα Carbon  2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους καθισμάτων επιπλέον σε τύπου Bucket καθίσματα λόγω των ειδικών ραφών που διαθέτει με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή. Διαθέτει 2 καλύμματα μπροστινών θέσεων και 2 προσκέφαλα...
70.00€
Ημικαλύμματα LUNA Πικέ Μονόχρωμο  2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους καθισμάτων επιπλέον σε τύπου Bucket καθίσματα λόγω των ειδικών ραφών που διαθέτει με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή. Διαθέτει 2 καλύμματα μπροστινών θέσεων και 2 προσκέφαλα...
50.00€
Ημικαλύμματα LUNA Δίχτυ Τρυπητό  2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους καθισμάτων επιπλέον σε τύπου Bucket καθίσματα λόγω των ειδικών ραφών που διαθέτει με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή. Διαθέτει 2 καλύμματα μπροστινών θέσεων και 2 προσκέφαλα...
60.00€
Ημικαλύμματα LUNA Γερμανικό  2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους καθισμάτων επιπλέον σε τύπου Bucket καθίσματα λόγω των ειδικών ραφών που διαθέτει με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή. Διαθέτει 2 καλύμματα μπροστινών θέσεων και 2 προσκέφαλα...
60.00€
Ημικαλύμματα LUNA Αλκαντάρα Περφορέ  2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους καθισμάτων επιπλέον σε τύπου Bucket καθίσματα λόγω των ειδικών ραφών που διαθέτει με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή. Διαθέτει 2 καλύμματα μπροστινών θέσεων και 2 προσκέφαλα...
60.00€
Ημικαλύμματα LUNA Αλκαντάρα  2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους καθισμάτων επιπλέον σε τύπου Bucket καθίσματα λόγω των ειδικών ραφών που διαθέτει με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή. Διαθέτει 2 καλύμματα μπροστινών θέσεων και 2 προσκέφαλα...
60.00€
Ημικαλύμματα LIBRA Πικέ Μονόχρωμο  2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Είναι διαμορφωμένα να ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους καθισμάτων για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Διαθέτει 2 τεμάχια καλυμμάτων και δύο καλύμματα για τα προσκέφαλα...
45.00€
Ημικαλύμματα LIBRA Μπουρνούζι  2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Είναι διαμορφωμένα να ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους καθισμάτων για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Διαθέτει 2 τεμάχια καλυμμάτων και δύο καλύμματα για τα προσκέφαλα...
60.00€
Ημικαλύμματα LIBRA Γερμανικό 2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Είναι διαμορφωμένα να ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους καθισμάτων για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Διαθέτει 2 τεμάχια καλυμμάτων και δύο καλύμματα για τα προσκέφαλα...
55.00€
Ημικαλύμματα LIBRA Αλκαντάρα Περφορέ 2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Είναι διαμορφωμένα να ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους καθισμάτων για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Διαθέτει 2 τεμάχια καλυμμάτων και δύο καλύμματα για τα προσκέφαλα...
45.00€
Ημικαλύμματα LIBRA Αλκαντάρα 2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Είναι διαμορφωμένα να ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους καθισμάτων για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Διαθέτει 2 τεμάχια καλυμμάτων και δύο καλύμματα για τα προσκέφαλα...
55.00€
Πλατοκαθίσματα  DIAMOND 2 τεμαχίων  Χειροποίητο Giannis Mallis Ζεύγος πλατοκαθίσματα από την πολυτελή σειρά DIAMOND. Το πλατοκάθισμα για το αυτοκίνητο σας διατίθεται σε 5 αποχρώσεις, από τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας και αντιεφιδρωτικό υλικό. Η συσκευασία περιέχει έξυπνα λάστιχα και..
110.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Diamond  Χειροποίητο ΣΕΤ Giannis Mallis Θέλοντας να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες δημιούργησαμε τη νέα πολυτελή σειρά καλυμάτων DIAMOND. Ο Lux σχεδιασμός σε συνδιασμό με την άριστη ποιότητα και την τέλεια εφαρμογή, θα απογειώσει την εσωτερική εμφάνιση του ..
290.00€
Πλατοκαθίσματα  AKEERA  2 τεμαχίων Τεχνόδερμα Χειροποίητο Giannis Mallis Πλατοκαθίσματα Αυτοκινήτου «με προσκέφαλο». Είναι εμπνευσμένο αποκλειστικά από την εταιρία GiannisMallis. Το πλατοκάθισμα AKEERA διαθέτει ειδικά κοψίματα και τρόπους ραφής με αποτέλεσμα να συνδυάζει την άψογη εφαρμογή με τ..
55.00€
Πλατοκαθίσματα  2 τεμαχίων Πικέ Μονόχρωμο Giannis Mallis Πλατοκαθίσματα Αυτοκινήτου «με προσκέφαλο». Είναι εμπνευσμένο αποκλειστικά από την εταιρία GiannisMallis. Το πλατοκάθισμα AKEERA διαθέτει ειδικά κοψίματα και τρόπους ραφής με αποτέλεσμα να συνδυάζει την άψογη..
30.00€
Πλατοκαθίσματα  2 τεμαχίων Δίχτυ Τρυπητό Χειροποίητο Giannis Mallis Πλατοκαθίσματα Αυτοκινήτου «με προσκέφαλο». Είναι εμπνευσμένο αποκλειστικά από την εταιρία GiannisMallis. Το πλατοκάθισμα AKEERA διαθέτει ειδικά κοψίματα και τρόπους ραφής με αποτέλεσμα να συνδυάζει την άψογη εφαρμογή με την τέ..
35.00€
Πλατοκαθίσματα  2 τεμαχίων AKEERA Αλκαντάρα  Χειροποίητο Giannis Mallis Πλατοκαθίσματα Αυτοκινήτου «με προσκέφαλο». Είναι εμπνευσμένο αποκλειστικά από την εταιρία GiannisMallis. Το πλατοκάθισμα AKEERA διαθέτει ειδικά κοψίματα και τρόπους ραφής με αποτέλεσμα να συνδυάζει την άψογη εφαρμογή με τη..
40.00€
Πλατοκαθίσματα  2 τεμαχίων CLASSIC Τεχνόδερμα Χειροποίητο Giannis Mallis Τα γνωστά κλασικά πλατοκαθίσματα. Διατίθενται σε όλες τις ποιότητες από το δειγματολόγιο υφασμάτων μας. Είναι διεθνή τύπου και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Διαλέξτε από το δειγματολόγιό μας την ποιότητα κα..
45.00€
Πλατοκαθίσματα  2 τεμαχίων CLASSIC Πικέ Μονόχρωμο Χειροποίητο Giannis Mallis Τα γνωστά κλασικά πλατοκαθίσματα. Διατίθενται σε όλες τις ποιότητες από το δειγματολόγιο υφασμάτων μας. Είναι διεθνή τύπου και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Διαλέξτε από το δειγματολόγιό μας την ποιότητ..
30.00€
Πλατοκαθίσματα  2 τεμαχίων CLASSIC Δίχτυ Τρυπητό Χειροποίητο Giannis Mallis Τα γνωστά κλασικά πλατοκαθίσματα. Διατίθενται σε όλες τις ποιότητες από το δειγματολόγιο υφασμάτων μας. Είναι διεθνή τύπου και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Διαλέξτε από το δειγματολόγιό μας την ποιότητα..
35.00€
Πλατοκαθίσματα  2 τεμαχίων CLASSIC Γερμανικό Χειροποίητο Giannis Mallis Τα γνωστά κλασικά πλατοκαθίσματα. Διατίθενται σε όλες τις ποιότητες από το δειγματολόγιο υφασμάτων μας. Είναι διεθνή τύπου και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Διαλέξτε από το δειγματολόγιό μας την ποιότητα και..
35.00€
Πλατοκαθίσματα Μπεζ  2 τεμαχίων CLASSIC Αλκαντάρα Περφορέ Χειροποίητο Πλατοκαθίσματα Μπεζ  2 τεμαχίων CLASSIC Αλκαντάρα Περφορέ Χειροποίητο
Παράδοση σε 4 - 7 Ημέρες
Πλατοκαθίσματα  2 τεμαχίων CLASSIC Αλκαντάρα Περφορέ Χειροποίητο Giannis Mallis Τα γνωστά κλασικά πλατοκαθίσματα. Διατίθενται σε όλες τις ποιότητες από το δειγματολόγιο υφασμάτων μας. Είναι διεθνή τύπου και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Διαλέξτε από το δειγματολόγιό μας την..
30.00€
Πλατοκαθίσματα  2 τεμαχίων CLASSIC Αλκαντάρα Χειροποίητο Giannis Mallis Τα γνωστά κλασικά πλατοκαθίσματα. Διατίθενται σε όλες τις ποιότητες από το δειγματολόγιο υφασμάτων μας. Είναι διεθνή τύπου και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Διαλέξτε από το δειγματολόγιό μας την ποιότητα και..
30.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Ύφασμα  Χειροποίητο Τεχνόδερμα Έρα Σετ Giannis Mallis Τα χειροποίητα καλύμματα που σου προσφέρουμε δημιουργούν ένα ολοκληρωμένα το σαλόνι αυτοκινήτου και έτσι σου παρέχουν άριστη προστασία και έχουν τέλεια εφαρμογή για να δίνουν την αίθηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου. ..
250.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Ύφασμα  Χειροποίητο  Τεχνόδερμα Carbon ΣΕΤ Giannis Mallis Τα καλύμματα της GiannisMallis καλύπτουν ολοκληρωμένα το σαλόνι του αυτοκινήτου και έτσι παρέχουν άριστη προστασία και έχουν τέλεια εφαρμογή. Σχεδιάζονται, κόβονται και ράβονται από εξειδικευμένο προσωπικό πολυετούς ..
240.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Ύφασμα  Χειροποίητο Τεχνόδερμα Περφορέ Σετ Giannis Mallis Τα χειροποίητα καλύμματα που σου προσφέρουμε δημιουργούν ένα ολοκληρωμένα το σαλόνι αυτοκινήτου και έτσι σου παρέχουν άριστη προστασία και έχουν τέλεια εφαρμογή για να δίνουν την αίθηση ενός καινούργιου αυτοκινήτο..
230.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Ύφασμα  Χειροποίητο Τεχνόδερμα Π.Δ. Σετ Giannis Mallis Τα χειροποίητα καλύμματα που σου προσφέρουμε δημιουργούν ένα ολοκληρωμένα το σαλόνι αυτοκινήτου και έτσι σου παρέχουν άριστη προστασία και έχουν τέλεια εφαρμογή για να δίνουν την αίθηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου. ..
210.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Ύφασμα  Χειροποίητο Δίχτυ Τρυπητό Σετ Giannis Mallis Τα χειροποίητα καλύμματα που σου προσφέρουμε δημιουργούν ένα ολοκληρωμένα το σαλόνι αυτοκινήτου και έτσι σου παρέχουν άριστη προστασία και έχουν τέλεια εφαρμογή για να δίνουν την αίθηση ενός καινούργιου αυτοκινήτο..
160.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Ύφασμα  Χειροποίητο Μπουρνούζι Σετ Giannis Mallis Τα χειροποίητα καλύμματα που σου προσφέρουμε δημιουργούν ένα ολοκληρωμένα το σαλόνι αυτοκινήτου και έτσι σου παρέχουν άριστη προστασία και έχουν τέλεια εφαρμογή για να δίνουν την αίθηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου. ..
160.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Ύφασμα  Χειροποίητο Αλκαντάρα Περφορέ Σετ Giannis Mallis Τα χειροποίητα καλύμματα που σου προσφέρουμε δημιουργούν ένα ολοκληρωμένα το σαλόνι αυτοκινήτου και έτσι σου παρέχουν άριστη προστασία και έχουν τέλεια εφαρμογή για να δίνουν την αίθηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου..
160.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Ύφασμα  Χειροποίητο Αλκαντάρα ΣΕΤ Giannis Mallis Τα καλύμματα της GiannisMallis καλύπτουν ολοκληρωμένα το σαλόνι του αυτοκινήτου και έτσι παρέχουν άριστη προστασία και έχουν τέλεια εφαρμογή. Σχεδιάζονται, κόβονται και ράβονται από εξειδικευμένο προσωπικό πολυετούς εμπε..
150.00€
Καλύμματα Αυτοκινήτου Ύφασμα  Χειροποίητο Γερμανικό Σετ Giannis Mallis Τα χειροποίητα καλύμματα που σου προσφέρουμε δημιουργούν ένα ολοκληρωμένα το σαλόνι αυτοκινήτου και έτσι σου παρέχουν άριστη προστασία και έχουν τέλεια εφαρμογή για να δίνουν την αίθηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Τα..
150.00€
Δερμάτινο τιμόνι ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ GIANNIS MALLIS Φτίαξτο μόνο σου (DIY) Tώρα μπορούν όλοι εύκολα να επιδιορθώσουν εύκολα το φθαρμένο τιμόνι με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση του γίνεται χωρίς να αφαιρεθεί το υπάρχον δέρμα, δηλαδή πάνω στο τιμόνι χωρίς καμία τροποποίηση. Μετατρέψτε..
20.00€
Φυσούνα για τον λεβιέ χειροφρένου ΔΙΕΘΝΗΣ  ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ GIANNIS MALLIS Η GiannisMallis κατασκευάζει διεθνή τύπου φυσούνες για τον λεβιέ των ταχυτήτων από εξαιρετικής ποιότητας τεχνόδερμα οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Η συσκευασία περιέχει μία φυ..
15.00€
Πλατοκαθίσματα από βαμβακερή πετσέτα 2 τεμαχίων SCOTLAND GIANNIS MALLIS Έχουν άψογη εφαρμογή σε όλους τους τύπους καθισμάτων. Το ύφασμα τους είναι εξαιρετικής αντοχής και το χρώμα αυτών φέρει ένα Σκωτσέζικο κλίμα (εξ’ου και η ονομασία) δίνοντας στο αυτοκίνητο μοναδική ομορφιά. Διατίθεται σε τρί..
35.00€
Πλατοκαθίσματα από βαμβακερή πετσέτα 2 τεμαχίων AQUA Giannis Mallis Εφαρμόζουν τέλεια σε όλους τους τύπους καθισμάτων. Κατάλληλα για καθίσματα εξοπλισμένα με πλευρικούς αερόσακους. Εξαιρετικά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς απορροφούν τον ιδρώτα και ζεστά κατά τους χειμερινούς μήνες. Εύκολη τοπ..
40.00€
ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΖΩΝΗΣ ΔΕΡΜΑ GIANNIS MALLIS Τα μαξιλαράκια ζωνών της GiannisMallis σε έντονες αποχρώσεις θα δώσουν αυτό το κάτι που λείπει από το εσωτερικό σου. Πέρας της αισθητικής συμβάλουν και στην άνεση ώστε η ζώνη ασφαλείας να μη γίνεται αντιληπτή στο στήθος χάρη στο «αφράτο» υλικό κατασκευής του..
30.00€
ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΖΩΝΗΣ ΥΦΑΣΜΑ GIANNIS MALLIS Τα μαξιλαράκια ζωνών της GiannisMallis σε έντονες αποχρώσεις θα δώσουν αυτό το κάτι που λείπει από το εσωτερικό σου. Πέρας της αισθητικής συμβάλουν και στην άνεση ώστε η ζώνη ασφαλείας να μη γίνεται αντιληπτή στο στήθος χάρη στο «αφράτο» υλικό κατασκευής το..
20.00€
Εμφάνιση 1 έως 45 από 47 (2 Σελ.)