μενου
ΚΑΛΑΘΙ

K2

Brand: K2
K2 SATINA PRO – Εσωτερική περιποίηση αυτοκινήτου Το K2 SATINA PRO είναι ένα προϊόν για την περιποίηση των πλαστικών στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Επαναφέρει την αρχική εμφάνιση, παρέχοντας ένα απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα στην ενίσχυση του χρώματος. Ένας απαλός συνδυασμός δύο κόσμων..
45.00€
Brand: K2
Συμπυκνωμένο υγρό κερί για στέγνωμα και γυάλισμα. Κατάλληλο για χρήση σε όλους τους τύπους πλυντηρίων αυτοκινήτων. Επιταχύνει το στέγνωμα του αυτοκινήτου, διασπώντας το νερό που έχει μείνει στην επιφάνεια του και έτσι διευκολύνει το σκούπισμα του. Παρέχει υψηλή γυαλάδα και προστασία στο χρώμα από επ..
40.00€
Brand: K2
Το K2 BELA PRO, σαν βασίλισσα του χιονιού, καλύπτει την επιφάνεια με μια παχιά και αφράτη λευκή κάπα από ενεργό αφρό. Απαλό, ασφαλές για κεριά και κεραμικές επικαλύψεις, αν και προικισμένο με ουδέτερο pH, είναι ένα συμπυκνωμένο και αδίστακτο διάλυμα κατά της βρωμιάς. Μαλακώνει και καθαρίζει ακ..
36.00€
Brand: K2
Το K2 BELA PRO καλύπτει το χρώμα σαν κουβέρτα χιονιού με πυκνή και αφράτη λευκή στρώση ενεργού αφρού. Φαίνεται αποτελεσματικό, ασφαλές για κεριά και κεραμικά επιχρίσματα. Αν και το Bela είναι ουδέτερο ως προς το pH, στην πραγματικότητα είναι πραγματικά συμπυκνωμένο και πολύ αποτελεσματικό ..
12.00€
Brand: K2
Ασφαλές για εφαρμογή σε επιφάνειες με κεριά και κεραμικές επιστρώσεις Συμπυκνωμένη σύνθεση με ουδέτερο pH Το K2 BELA PRO καλύπτει την επιφάνεια του αυτοκινήτου με ένα παχύ και αφράτο άσπρο κάλυμμα ενεργού αφρού. Αρχικά είναι ήπιο και ασφαλές για κεριά και κεραμικές επιστρώσει..
12.00€
Brand: K2
K2 M126 TAPIS 5L Καθαριστικό υγρό ταπετσαρίας Προϊόν σε υγρή μορφή από την K2 για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στην ταπετσαρία του οχήματός σας. Χωρητικότητα: 5000ml Το K2 TAPIS είναι ένα αποτελ..
10.00€
Brand: K2
Το K2 TAPIS είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για τον καθαρισμό διάφορων τύπων υφασμάτινων ταπετσαριών και μοκετών. Αφαιρεί αποτελεσματικά όλους τους λεκέδες όσο καιρό και αν έχουν μείνει. Κατά τον καθαρισμό της ταπετσαρίας με το χέρι, το K2 TAPIS διεισδύει βαθιά στο υφάσματα ώ..
13.00€
Brand: K2
K2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ TAPIS 750ML Προϊόν σε υγρή μορφή από την K2 για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στην ταπετσαρία του οχήματός σας...
9.00€
Brand: K2
K2 Καθαριστικό - Συντηρητικό Δερμάτων Letan 250ml / K2-K202N Η λοσιόν K2 Letan είναι ένα προϊόν περιποίησης δέρματος αυτοκινήτου 2 σε 1. Σχεδιασμένο για καθαρισμό και συντήρηση δερμάτινων επιφανειών. Χάρη στη μοναδική συνταγή του και τη χρήση εξαρτημάτων καθαρισμού υψηλής ποιότητας, αφαιρε..
6.42€
Brand: K2
Γάντι Καθαρισμού με Μικροΐνες K2 Wash Mitt..
8.00€
Brand: K2
Πετσέτα Στεγνώματος Αυτοκινήτου με Μικροΐνες Κ2 Flossy Pro 60x90cm 1τμχ Η πετσέτα μικροϊνών K2 Flossy Pro είναι η πιο αποτελεσματική και η μεγαλύτερη πετσέτα για στεγνώματος του αυτοκινήτου. Η μεγάλη και αφράτη πετσέτα στεγνώματος αυτοκινήτου K2 Flossy Pro είναι κατασκευασμένη από μαλακή κα..
12.00€
Brand: K2
Ενεργός αφρός καθαρισμού K2 Bela Pro Energy Fruit 5Lt Ο ενεργός αφρός K2 Bela Pro Blueberry μαλακώνει και καθαρίζει ακόμα και την πιο σκληρή βρωμιά στο αυτοκίνητο. Καλύπτει την επιφάνεια με έναν παχύρευστο ενεργό αφρό, ασφαλές για κεριά και κεραμικές επικαλύψεις. Κάνοντας χρήση για πρόπλ..
36.00€
Brand: K2
Πινέλο καθαρισμού K2 Detailing Brush Κατασκευασμένο από φυσικές συνθετικές τρίχες Καθαρίζει τα δύσκολα σημεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου Ύψος τριχών: 44mm Συνολικό μήκος: 23cm Πινέλο καθαρισμού K2 υψηλής ποιότητας από φυσικές-συνθετικές ίνες. Κατάλληλο για..
4.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Ασημί 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συνθή..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Χρυσό 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συνθή..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Κίτρινο 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συ..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Πράσινο 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συν..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Μαύρο 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συνθή..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Μπλε 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκ..
8.00€
Brand: K2
K2 Brake Caliper Paint Σπρέι Βαφής Φρένων-Δαγκάνας Αυτοκινήτου Κόκκινο 400ml Βαφή υψηλής θερμοκρασίας με δαγκάνα κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας ρητίνες. Ανθεκτική, προστατευτική γυαλιστερή επίστρωση, ανθεκτική στη σκόνη των φρένων, τα χημικά, το αλάτι, τα καύσιμα και τις δύσκολες καιρικές συν..
8.00€
Brand: K2
Βούρτσα Καθαρισμού για Δράπανο K2. Η K2 Brill είναι μια επαγγελματική, υψηλής ποιότητας βούρτσα για τον καθαρισμό ταπετσαριών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε δράπανο, χωρίς τη χρήση πρόσθετου αντάπτορα. Με λίγη προσπάθεια, θα πετύχετε γρήγορο και εύκολο καθαρισμό ακόμα και των πιο επίμονων λεκέδων. Δια..
7.00€
Brand: K2
VAPRON REFILL 600ml Για Kit Αναγέννησης Φαναριών Περιγραφή: Το K2 Vapron είναι μια επαναστατική μέθοδος αναγέννησης χαλασμένων προβολέων αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται να τους αποσυναρμολογήσετε. Η λειτουργία του σετ βασίζεται στην ανακατασκευή του διαφανούς πολυανθρακικού στρώματος (το ..
55.00€
Brand: K2
Clay Bar (Πλαστελίνη καθαρισμού) K2 - 60gr Πλαστελίνη – Άργυλος Καθαρισμού K2 αφαίρεσης βρωμιάς, όπως απορρίματα εντόμων και πτηνών (200gr). Επίσης αφαιρεί εύκολα επιβλαβείς επιφανειακούς ρύπους, όπως χρώμα και βιομηχανικά υγρά. Ιδανικό για κάθε είδους χρώμα,γυαλί,πλαστικό, και για καθάρισμα..
9.00€
Brand: K2
Βερνίκι Προστατευτικό Φαναριών 10ml K2 LAMP PROTECT Προστατεύει από το κιτρίνισμα και το μαύρισμα της επιφάνειας. Κατάλληλο για πλαστικά και γυάλινα φανάρια. Κρατάει την επιφάνεια καθαρή από το νερό. Ανθεκτικό στις γρατζουνιές. Οδηγίες Εφαρμογής: Η εφαρμογή πρέπει να γίνει σε σκιερό μ..
7.00€
Brand: K2
Το K2 Vapron είναι μια επαναστατική μέθοδος αναγέννησης χαλασμένων προβολέων αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται να τους αποσυναρμολογήσετε. Η λειτουργία του σετ βασίζεται στην ανακατασκευή του διαφανούς πολυανθρακικού στρώματος (το πιο διαφανές πλαστικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή καλυμμάτων..
120.00€
Brand: K2
K2 SPECTRUM PRO 1L –  Υγρό κερί γυαλίσματος – Αδιαβροχοποίησης Το K2 SPECTRUM PRO είναι ένα αξεπέραστο προϊόν που βασίζεται σε συνθετικό κερί. Το Quick detailer δημιουργήθηκε για γρήγορη ανανέωση και γυαλάδα βερνικιού και άλλων επιφανειών. Πλαστικά, καουτσούκ, στοιχεία χρώμιου  – δεν ..
24.00€
Brand: K2
K2 SATINA PRO 1L – Εσωτερική περιποίηση αυτοκινήτου Το K2 SATINA PRO είναι ένα προϊόν για την περιποίηση των πλαστικών στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Επαναφέρει την αρχική εμφάνιση, παρέχοντας ένα απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα στην ενίσχυση του χρώματος. Έ νας απαλός συνδυασμός δύο κόσμων, όπ..
15.00€
Brand: K2
K2 BELA PRO 1L – Ενεργός αφρός Το K2 BELA PRO καλύπτει την επιφάνεια του αυτοκινήτου με ένα παχύ και αφράτο άσπρο κάλυμμα ενεργού αφρού. Αρχικά είναι ήπιο και ασφαλές για κεριά και κεραμικές επιστρώσεις και παρόλο που το pΗ του είναι ουδέτερο εξουδετερώνει εύκολα τη βρωμιά του αυτοκινήτου χωρίς τρ..
12.00€
Brand: K2
Πρόσθετο αναζωογόνησης φίλτρου σωματιδίων/κάπνας K2 DPF CARE 50ml Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, συμπυκνωμένο επιπρόσθετο για καθαρισμό του φίλτρου DPF. Μικρές μετακινήσεις και πολλά σταμάτα-ξεκίνα στην κίνηση της πόλης προκαλούν την φραγή του φίλτρου DPF. Τα ενεργά μόρια του προϊόντος δρουν ως κ..
6.00€
Brand: K2
Στεγανοποιητικό ψυγείου K2 RADIATOR STOP LEAK 250gr Άκρως επαγγελματικό προϊόν για την προστασία του ψυγείου του οχήματος σας από διαρροές. Δρα γρήγορα και αποτελεσματικά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους ψυγείου. Αναμειγνύεται με κάθε είδος αντιψυκτικού, περιλαμβανομένων των καινούργιων αντιψυκτι..
4.00€
Brand: K2
Στεγανοποιητικό ψυγείου K2 RADIATOR STOP LEAK 400gr Άκρως επαγγελματικό προϊόν για την προστασία του ψυγείου του οχήματος σας από διαρροές. Δρα γρήγορα και αποτελεσματικά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους ψυγείου. Αναμειγνύεται με κάθε είδος αντιψυκτικού, περιλαμβανομένων των καινούργιων αντιψυκτι..
6.00€
Brand: K2
Στεγανοποιητικό ψυγείου K2 RADIATOR STOP LEAK 18gr Άκρως επαγγελματικό προϊόν για την προστασία του ψυγείου του οχήματος σας από διαρροές. Δρα γρήγορα και αποτελεσματικά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους ψυγείου. Αναμειγνύεται με κάθε είδος αντιψυκτικού, περιλαμβανομένων των καινούργιων αντιψυκτικ..
3.00€
Brand: K2
Καθαριστικό ψυγείου νερού K2 RADIATOR FLUSH 400ml Απομακρύνει αποτελεσματικά εναποθέσεις και ακαθαρσίες. Η τακτική του χρήση σε κάθε αλλαγή ψυκτικού υγρού κρατάει καθαρό το σύστημα ψύξης διασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για τον κινητήρα. Κατάλληλο για κάθε τύπο ψυγείου,ανεξαρτήτως ..
6.00€
Brand: K2
ΣΑΜΠΟΥΑΝ K2 BORA PLUS 1Kg Εξαιρετικά αποδοτικό προϊόν για προκαταρκτική πλύση αυτοκινήτων, βαν και φορτηγών. Αφαιρεί τέλεια κάθε είδους βρωμιά. Απόλυτα ασφαλές για ακριλικά και μεταλλικά χρώματα μιας και δεν επηρεάζει το χρώμα τους αλλά ούτε και τα πλαστικά στοιχεία. Μπορεί να κάτσει για μεγάλ..
8.00€
Brand: K2
ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΦΡΟΣ ACTIVE FOAM K2 DIPER 1KG Κατέχει εξαιρετικές διαλυτικές ιδιότητες για πληθώρα εφαρμογών. Γρήγορα και αποδοτικά αφαιρεί και την πιο δύσκολη βρωμιά από μουσαμά φορτηγών, φορτηγάκια, τρένα, σασί τροχού, εξαρτήματα αλουμινίου, εργαλεία και πατώματα συνεργείων. Σε συγκεντρωμένη μορφή έ..
10.00€
Brand: K2
ΣΑΜΠΟΥΑΝ K2 ΤΑΚΟ 5Κg Σαμπουάν για πλύσιμο στο χέρι. Ουδέτερο προς το δέρμα. Αποδοτικό σαμπουάν με δυνατό αφρό ισχυρό ενάντια σε σκληρή βρωμιά. Αφαιρεί οργανικές ατέλειες όπως γράσσο, λάδια κ.α. από πλαστικές και πολλές άλλες επιφάνειες. Σχεδιασμένο για πλύση στο χέρι για πληθώρα επιφανειών. ..
10.00€
Brand: K2
Σπρέι K2 COLOR FLEX 400ml Μοναδική χημική ένωση με βάση υγρό καουτσούκ για χρήση σε άμεση αλλαγή χρώματος του οχήματος ή συγκεκριμένα μέρη του. Με μία κίνηση μπορεί να  αφαιρεθεί το νέο χρώμα χωρίς να βλάπτει το αρχικό. Προστατεύει από γρατζουνιές, σκόνη, υγρασία, αραιά οξέα, σκουριά, λάδια και..
17.00€
Brand: K2
Σπρέι Σιλικόνης K2 SIL 300ml Προφυλάσσει και προστατεύει από το πάγωμα. Κατάλληλο για μέρη αυτοκινήτων μεταξύ άλλων από πλαστικό και καουτσούκ. Ανθεκτικό στο νερό. Προστατεύει από τη διάβρωση. Δεν περιέχει γράσο ούτε ορυκτά έλαια. Χρησιμοποιείται  σε θερμοκρασίες από 50oC έως +250οC. Οδηγ..
6.00€
Brand: K2
Γυαλιστικό Ταμπλό K2 POLO MIX FRUIT 750ml K2 Γυαλιστικά Ταμπλό σε Διάφορα Αρώματα  750ml Επαναφέρει το αρχικό χρώμα και τη γυαλάδα του ταμπλό. Ειδική σύνθεση με νανοσωματίδια. Προστατεύει απο τους ρύπους και τη σκόνη. Κατάλληλο για πλαστικό,  καουτσούκ και έπιπλα. Κάτω από το καπάκ..
6.00€
Brand: K2
ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΙΣΣΑΣ K2 TAR REMOVER 300ml Χάρη στην ειδική του σύνθεση απομακρύνει εύκολα κηλίδες ασφάλτου, πίσσας και ρητίνης κωνοφόρων δέντρων. Απομακρύνει επίσης υπολείμματα ετικετών, κολλητικών ταινιών και αυτοκόλλητων τελών κυκλοφορίας.    Συσκευασία 300ml...
5.00€
Brand: K2
Καθαριστικό για έντομα και ρετσίνι K2 NUTA ANTI-INSECT 770ml Αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες (έντομα, υγρά και ρετσίνι δέντρων) από το παρμπρίζ, τους προβολείς, τους καθρέφτες, το χρώμα του αμαξώματος και από άλλα υλικά φινιρίσματος των επιφανειών ενός αυτο..
5.00€
Brand: K2
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ K2 SATINA SUNSET FRESH 770ml..
12.00€
Brand: K2
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ K2 SATINA ENERGY FRUIT 770ml..
12.00€
Brand: K2
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ K2 SATINA BLUEBERRY 770ml..
12.00€
Brand: K2
ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΦΡΟΣ K2 BELA 1 L BLUEBERRY  ..
10.00€
Εμφάνιση 1 έως 45 από 172 (4 Σελ.)